Lås og beslag

Fundamental sikkerhet

Sikkerhetsbehovene for forskjellige bygg, soner og rom kan være veldig forskjellig, dermed er det også stor forskjell mellom forskjellige løsninger for lås og beslag for dører, porter og vinduer. Et dørmiljø kan være oppbygd med helt enkle vriderlåser, eller kan være svært avansert med elektriske låser, dørautomatikk og høy sikkerhet.

Når et bygg, område eller rom skal sikres, må det vurderes hvilken grad av sikring, lås og beslag som trengs for hver dør. For dårlig sikring i forhold til trusselbildet er selvfølgelig utilstrekkelig, men for mye sikring er både kostbart og fører til ineffektivitet i bevegelse mellom rom og soner. I tillegg kommer også hensyn til brannsikkerhet og rømningsveier. Å finne riktig lås til riktig dør, port og vindu er derfor meget viktig for å oppnå riktig grad av sikkerhet og kosteffektivitet.

Vurderingen og planleggingen for lås og beslag er ofte langt mer komplisert enn den kan virke på overflaten. For å oppnå riktig og optimal løsning bør dørmiljøet, samt lås og beslag være en del av planleggingen og prosjekteringen av et bygg fra dag en. Å benytte seg av profesjonell rådgivning i denne prosessen er naturligvis også meget klokt.


Vi bidrar gjerne med rådgivning, vurdering og planlegging av lås og beslag i ditt bygg, område eller lokale. Ta kontakt med oss i dag for nærmere diskusjon og avtale.

Løsninger vi leverer

Sjekk hvilke ulike løsninger vi leverer for å finne det som passer deg best.

Las og beslag
iLOQ

Elektronisk nøkkelsystem og adgangskontroll

Las og beslag
Dørautomatikk

Når dører skal åpnes automatisk.

Las og beslag
Elektrisk lås

Ved bruk av adgangskontroll eller automatisk døråpning.

Las og beslag
Mekaniske låser og sylindrer

Fra det enkle til det avanserte.