Om oss

Arexa er en sikkerhetsinstallatør bestående av meget kompetente medarbeidere, med lang erfaring fra store annerkjente aktører. Den faglige ekspertisen i kombinasjon med de fremste produktene på markedet, gir våre kunder sikkerhetsløsninger som betyr noe.

Hva driver Arexa med?

 

Privat- og næringslivet har mye til felles, også innenfor sikkerhet. Vi ønsker opplevelsen av trygghet, men med enklest mulig tilgang, færrest mulig hinder, bevegelsesfrihet, komfort, sjenerøsitet og gjestfrihet.

Vi i Arexa strekker oss til det ytterste for å dekke behovene via velutprøvde produkter og tjenester satt i system.

Våre løsninger er det fremste på markedet, enkle å bruke og fungerer godt sammen med annen teknikk i bygget.

Vår identitetsplattform


Arexa skal være det trygge og fremtidsrettede førstevalget som sikrer det som betyr noe!

arexa-info2

Hvem er vi?

AREXA AS tidligere GK Sikkerhet AS ble etablert høsten 2017 med avdelinger i Oslo, Innlandet og Rogaland.
Vi er en leverandør av fremtidsrettede og innovative sikkerhetsløsninger, for sikring av mennesker og eiendom i alle typer yrkes- og formålsbygg.

Våre dyktige medarbeidere


Svein 2 (2)-1
Svein H. Dahle

Daglig leder

Oslo

Svein er en engasjert og tydelig leder med over 25 års erfaring innenfor sikkerhetsbransjen. Han har en solid teknisk, kommersiell og merkantil bakgrunn innenfor blant annet prosjektledelse. Før tiden i Arexa kom Svein sist fra stillingen som adm. dir. i Certego

Kenneth-2
Kenneth Furesund

Leder salg- og forretningsutvikling

Oslo

Kenneth med sin faglige styrke er god til å se helheten i kundens behov, og sette sammen produkter til brukervennlige løsninger. Har over 20 års erfaring i sikkerhetsbransjen, med siste stilling før Arexa, som forretningsutvikler i Certego.

Jeanette_1
Jeanette Iversen

Leder Kvalitet, HR og HMS

Oslo

Jeanette er en tydelig og energisk leder med lang fartstid innenfor HR og har blant annet en bachelor innenfor organisasjon og ledelse. Jeanette kommer sist fra stillingen som salgsleder hos Travel Retail Norway, der hun hadde personalansvaret for 27 ansatte.   

 

Johann
Johann Rognlien Olsen

Prosjektingeniør

Oslo

Johann er en dreven prosjektingeniør og tekniker med bred elektro kunnskap med spesialisering innenfor komplette sikkerhetsløninger inn mot større anlegg. Johann kom sist fra stillingen som servicetekniker i Lysteknikk El Entreprenør

Marius
Marius Kjellemo

Prosjektingeniør

Oslo

Marius har svennebrev i låsesmedfaget, et fag han behersker meget bra, han har den senere tid fyllt på med mye kunnskap innenfor elektroniske løsninger. Marius kom sist før Arexa fra stillingen som låsmontør i Låssenteret.

Anders
Anders Martinsen

Prosjektleder

Oslo

Anders er det nærmeste en kommer "fag nerd", og har på rekordtid tilegnet seg meg høy teknisk kompetanse innfor våre løsninger. Han har i tiden hos oss gått "gradene" fra tekniker, operativ serviceleder og nå til Prosjektleder. Anders kom sist fra stillingen som områdeleder i Securitas

Sverre
Sverre Sjøvaag Olsen

Prosjektleder

Oslo

Sverre er en erfaren prosjektleder med lang teknisk og merkantil kompetanse innenfor sikkerhetsfaget. Han har blant annet en bachelor i prosjektledelse og har tidligere arbeidet hos Infratek sikkerhet og Certego.

Espen-1
Espen Watz

Sikkerhetstekniker

Oslo

Espen er faglært telekommunikasjonsmontør med bred erfaring innenfor sikkerhetsfaget, så vel elektronisk som mekanisk. Espen begynte hos oss 01 april 2022 og kom sist fra stillingen som EAC Tekniker hos Låssenteret Flexi Lås og Gitter.   

Glenn
Glenn Joakim Frank

Sikkerhetstekniker

Oslo

Glenn er en strukturert fagmann med bakgrunn som elektromontør, der han i sitt daglige virke opererer som ansvarlig tekniker på større sikkerhetsprosjekter. Glenn kom sist fra stillingen som montør i GK Elektro

Chander
Chander Braathen

Sikkerhetstekniker

Oslo

Chander er en fremoverlent tekniker som gikk læretiden og avla fagprøven i 2021. Han tilegner seg ny teknikk raskt og behersker de fleste av våre preferte elektroniske sikkerhetssystemer godt.

Erlend-3
Erlend Hoel

Lærling

Oslo

Erlend er lærling og begynte hos oss sommeren 2021. Gjennom varierte arbeidsoppgaver tilegner han seg ny kunnskap raskt og er genuint interessert i faget. Erlend kom fra Bjørkelangen Vgs før han startet læretiden hos oss.

Thea
Thea Marie Løkken

Lærling

Oslo

Thea Marie begynte som lærling hos oss sensommeren 2021. Positiv og "uredd" tar hun utfordringene på strak arm, og tilegner seg teknikken raskt og effektivt. Thea kom fra Rud Vgs før hun begynte i læren hos oss.

Oliver
Oliver Taylor

Lærling

Oslo

Oliver begynte som lærling hos oss i begynnelsen av august 2023. Oliver er fremoverlent og genuint interessert i teknikk og mulighetene denne kan tilføre, er sikker på at han har kommet til rett sted og vil tilføre oss mye i fremtiden. Oliver kom fra Ås Vgs før han begynte i læren hos oss.

Dan
Dan Frank

Sikkerhetstekniker

Oslo

Dan er genuint interessert i sikkerhetsfaget og har en allsidig bakgrunn, blant annet innenfor elektrobransjen. Han blir en god ressurs å ha med videre inn i våre prosjekter   

Halvor
Halvor Nilssveen

Prosjektingeniør

Innlandet

Halvor startet i bransjen i 2005 og har fagbrev som serviceelektroniker og svennebrev i låssmedfaget. Han jobber i hovedsak med salg og prosjektering, men tar gjerne i et tak ute også. Kommer sist fra stilling som montør i Certego.

Cindy
Cindy Arnesen-Skaje

Sikkerhetstekniker

Innlandet

Cindy er en pliktoppfyllende tekniker med lang fartstid i bransjen, hun har fagbrev som telekommunikasjonsmontør og mestrer det meste innenfor elektronisk sikkerhet, lås og beslag. Kommer sist fra stilling som montør i Certego

John-1
John Johnstad

Sikkerhetstekniker

Innlandet

John kommer fra bilbransjen og utfører alt av montajse arbeider innen lås og beslag, og dørautomatikk. Han monterer også adgangskontroll, innbruddsalarm og ITV. Startet i Arexa i april 2021 og har allerede blitt en habil tekniker.

Martin
Martin Helle

Sikkerhetstekniker

Innlandet

Martin er en arbeidsom og lærvillig tekniker med allsidig bakgrunn innenfor blant annet vekter og bilbransjen. Martin kom sist fra stillingen som sikkerhetsmontør i Sector.  

Håkon
Håkon Brukstuen

Prosjektingeniør

Innlandet

Håkon er en kompetent bransjemann med 22 års erfaring fra sikkerhetsbransjen. Er utdannet serviceelektroniker og har jobbet som både montør og tekniker. Kommer sist fra stillingen som salgskonsulent i Certego.

Svein Magne
Svein Magne Løvås

Avdelingsleder

Rogaland

Svein Magne er en dreven fagmann med 15 års erfaring innen låsfaget, 13 av disse som selger. Kommer fra stilling som salgskonsulent hos Certego, siste 3 år som avdelingsleder hos Arexa.

Per Ove
Per Ove Rasmussen

Prosjektingeniør

Rogaland

Per Ove har 22 års erfaring fra låsbransjen med godkjent låsmedprøve hos låsmedforeningen, har allsidig kompetanse inne adgangskontroll - lås og beslag. Kommer fra stilling som Montasjeleder hos Låsservice

Vegard
Vegard Hol

Sikkerhetstekniker

Rogaland

Vegard har 5 års erfaring innen låsesmedfaget, han er en positiv og allsidig teknikker som liker godt adgangskontroll - lås og beslag. Kommer fra stilling som teknikker fra DormaKaba.

Alexander-1
Alexander Egeland

Sikkerhetstekniker

Rogaland

Alexander har 15 års erfaring innen låsesmedfaget med svennebrev, En allsidig teknikker med kompetanse på flere områder adgangskontroll - lås og beslag. Kommer sist fra stillingen som teknikker hos Certego.

Bilde Marcus
Marcus Larsen Molland

Lærling

Rogaland

Marcus er lærling og startet opp hos oss høsten 2021. Marcus er en ung lærevillig kar med utdannelse innen elektrofaget som han tar med seg inn i låsbransjen. Kommer fra stilling som operatør hos Tau Mølle.

Noen av våre godkjenninger