Din leverandør av komplette sikkerhetsløsninger

Arexa er en leverandør av komplette sikkerhetsløsninger for alle typer formålsbygg, samt borettslag og sameier. Vi har høy kompetanse og lang erfaring, og har spesialisert oss på å sette velutprøvde produkter fra anerkjente leverandører sammen i et unikt system.

Om Arexa

Arexa tidligere GK Sikkerhet ble etablert i 2017 som eget selskap i GK konsernet. Sikkerhet er ett forretningsområde GK lenge hadde ønsker om å etablere, for å komplettere den totaltekniske leveransekjeden. I 2020 gikk GK inn i en ny strategiperiode med ny ledelse og fokus på bærekraft, digitalisering og lønnsomhet foran vekst i alle deler av kjernevirksomheten. Sikkerhet var ikke en del av den nye strategien til GK, og det ble da enighet om at ledelsen i GK Sikkerhet overtok 100% av eierskapet i selskapet. GK Sikkerhet AS ble da med virkning fra 01.01.21 til Arexa AS.

17.06.24 ble Arexa kjøpt opp av Garda Sikring Group, og er nå en viktig del av konsernet sin satsning på teknisk sikkerhet i Norge. Med en sterk og solid eier vil Arexa nå få muligheten til å utvikle driften videre, som vil gi fordeler både for selskapet og ikke minst kundene.

Om Garda Sikring Group
Garda Sikring Group er Nord-Europas største leverandør av sikkerhetsløsninger. Vi jobber for å sikre samfunn og verdier, så alle kan føle seg trygge – hver dag. Vi tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester innenfor områdesikring og teknisk sikkerhet, herunder rådgivning, prosjektering, installasjon samt service & beredskap. Årlige omsetning er på over EUR 350 millioner og vi har ca 1.700 dyktige medarbeidere fordelt på våre virksomheter i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Tyskland. Vi er en innovativ, engasjert og solid samarbeidspartner med stort kundefokus, og arbeider aktivt for å skape bæredyktig vekst og utvikling i vår bransje. Les mer om Garda Sikring Group og hvem vi er: www.gardasikring.com

Noe av det vi gjør vi i Arexa?

Vi i Arexa strekker oss til det ytterste for å dekke behovene via velutprøvde produkter og tjenester satt i system.

Våre løsninger er det fremste på markedet, enkle å bruke og fungerer godt sammen med annen teknikk i bygget.

I videoen kan du se to eksempler på hva vi kan levere for å øke sikkerheten for deg og dine.

Lurer du på hva mer vi gjør? Ta kontakt!

Noen av våre godkjenninger


Vår identitetsplattform


Arexa skal være det trygge og fremtidsrettede førstevalget som sikrer det som betyr noe!

Identitetsprofil_komprimert

Våre dyktige medarbeidere


Svein 2 (2)-1
Svein H. Dahle

Daglig leder

Oslo

Svein er en engasjert og tydelig leder med over 25 års erfaring innenfor sikkerhetsbransjen. Han har en solid teknisk, kommersiell og merkantil bakgrunn innenfor blant annet prosjektledelse. Før tiden i Arexa kom Svein sist fra stillingen som adm. dir. i Certego

Kenneth-2
Kenneth Furesund

Leder salg- og forretningsutvikling

Oslo

Kenneth med sin faglige styrke er god til å se helheten i kundens behov, og sette sammen produkter til brukervennlige løsninger. Har over 20 års erfaring i sikkerhetsbransjen, med siste stilling før Arexa, som forretningsutvikler i Certego.

Johann
Johann Rognlien Olsen

Prosjektleder

Oslo

Johann er en dreven prosjektleder med bred elektro kunnskap med spesialisering innenfor komplette sikkerhetsløsninger inn mot større anlegg. Johann kom sist fra stillingen som servicetekniker i Lysteknikk El Entreprenør

Marius
Marius Kjellemo

Prosjektingeniør

Oslo

Marius har svennebrev i låsesmedfaget, et fag han behersker meget bra, han har den senere tid fyllt på med mye kunnskap innenfor elektroniske løsninger. Marius kom sist før Arexa fra stillingen som låsmontør i Låssenteret.

Anders-1
Anders Martinsen

Prosjektleder

Oslo

Anders er det nærmeste en kommer "fag nerd", og har på rekordtid tilegnet seg meg høy teknisk kompetanse innfor våre løsninger. Han har i tiden hos oss gått "gradene" fra tekniker, operativ serviceleder og nå til Prosjektleder. Anders kom sist fra stillingen som områdeleder i Securitas

Sverre
Sverre Sjøvaag Olsen

Prosjektleder

Oslo

Sverre er en erfaren prosjektleder med lang teknisk og merkantil kompetanse innenfor sikkerhetsfaget. Han har blant annet en bachelor i prosjektledelse og har tidligere arbeidet hos Infratek sikkerhet og Certego.

Chander
Chander Braathen

Operativ serviceleder

Oslo

Chander er en fremoverlent og serviceorientert ung herremann, som på imponerende kort tid har gått reisen fra lærling til tekniker, og nå sist som operativ serviceleder for Oslo-avdelingen. Chander tilegner seg ny teknikk raskt, har et godt lag med kundene og ser løsninger der andre ofte ser "problemer".

Espen-1
Espen Watz

Sikkerhetstekniker

Oslo

Espen er faglært telekommunikasjonsmontør med bred erfaring innenfor sikkerhetsfaget, så vel elektronisk som mekanisk. Espen begynte hos oss 01 april 2022 og kom sist fra stillingen som EAC Tekniker hos Låssenteret Flexi Lås og Gitter.   

Glenn
Glenn Joakim Frank

Sikkerhetstekniker

Oslo

Glenn er en strukturert fagmann med bakgrunn som elektromontør, der han i sitt daglige virke opererer som ansvarlig tekniker på større sikkerhetsprosjekter. Glenn kom sist fra stillingen som montør i GK Elektro

Erlend-3
Erlend Hoel

Sikkerhetstekniker

Oslo

Erlend gjennomførte læretiden hos oss og avla fagprøven som telekommunikasjonsmontør i desember 2023 med karakteren meget vel bestått. Gjennom varierte arbeidsoppgaver har han tilegnet seg ny og kompleks kunnskap raskt, er selvstendig, lærevillig og er genuint interessert i faget. 

Thea
Thea Marie Løkken

Sikkerhetstekniker

Oslo

Thea gjennomførte læretiden hos oss og avla fagprøven som telekommunikasjonsmontør i januar 2024 med karakteren meget vel bestått. Positiv og "uredd" tar hun enhver utfordring på strak arm og har utviklet seg til å bli en meget solid tekniker. Thea er også i gang med løpet for å avlegge svennebrevet innenfor låsesmed faget. 

Oliver
Oliver Taylor

Lærling

Oslo

Oliver begynte som lærling hos oss i begynnelsen av august 2023. Oliver er fremoverlent og genuint interessert i teknikk og mulighetene denne kan tilføre, er sikker på at han har kommet til rett sted og vil tilføre oss mye i fremtiden. Oliver kom fra Ås Vgs før han begynte i læren hos oss.

Dan
Dan Frank

Sikkerhetstekniker

Oslo

Dan er genuint interessert i sikkerhetsfaget og har en allsidig bakgrunn, blant annet innenfor elektrobransjen. Han er i voksen alder i gang med "løpet" for å avlegge svennebrevet innenfor låsesmedfaget, noe som er veldig positivt for alle parter. 

Mathias
Mathias Pedersen

Sikkerhetstekniker

Oslo

Mathias har bakgrunn som elektromontør med solid prosjekterfaring. Dette kombinert med hans brennende engasjement og interesse for sikkerhetsfaget er en god miks for Arexa. Mathias kommer sist fra stilingen som montør/tekniker i Bravida. 

Halvor
Halvor Nilssveen

Prosjektingeniør

Innlandet

Halvor startet i bransjen i 2005 og har fagbrev som serviceelektroniker og svennebrev i låssmedfaget. Han jobber i hovedsak med salg og prosjektering, men tar gjerne i et tak ute også. Kommer sist fra stilling som montør i Certego.

Cindy
Cindy Arnesen-Skaje

Sikkerhetstekniker

Innlandet

Cindy er en pliktoppfyllende tekniker med lang fartstid i bransjen, hun har fagbrev som telekommunikasjonsmontør og mestrer det meste innenfor elektronisk sikkerhet, lås og beslag. Kommer sist fra stilling som montør i Certego

John-1
John Johnstad

Sikkerhetstekniker

Innlandet

John kommer har fagbrev fra bilbransjen og utfører alt av arbeider innenfor lås og beslag, og dørautomatikk. Han monterer også adgangskontroll, innbruddsalarm og kameraovervåking. Han startet i Arexa i april 2021 og har allerede blitt en habil tekniker.

Håkon
Håkon Brukstuen

Prosjektingeniør

Innlandet

Håkon er en kompetent bransjemann med 22 års erfaring fra sikkerhetsbransjen. Er utdannet serviceelektroniker og har jobbet som både montør og tekniker. Kommer sist fra stillingen som salgskonsulent i Certego.

Svein Magne
Svein Magne Løvås

Avdelingsleder

Rogaland

Svein Magne er en dreven fagmann med 15 års erfaring innen låsfaget, 13 av disse som selger. Kommer fra stilling som salgskonsulent hos Certego, siste 3 år som avdelingsleder hos Arexa.

Per Ove
Per Ove Rasmussen

Prosjektingeniør

Rogaland

Per Ove har 22 års erfaring fra låsbransjen med godkjent låsmedprøve hos låsmedforeningen, har allsidig kompetanse inne adgangskontroll - lås og beslag. Kommer fra stilling som Montasjeleder hos Låsservice

Vegard
Vegard Hol

Sikkerhetstekniker

Rogaland

Vegard har 5 års erfaring innen låsesmedfaget, han er en positiv og allsidig teknikker som liker godt adgangskontroll - lås og beslag. Kommer fra stilling som teknikker fra DormaKaba.

Alexander-1
Alexander Egeland

Sikkerhetstekniker

Rogaland

Alexander har 15 års erfaring innen låsesmedfaget med svennebrev, En allsidig teknikker med kompetanse på flere områder adgangskontroll - lås og beslag. Kommer sist fra stillingen som teknikker hos Certego.

Har du noen spørsmål om oss? Ta kontakt!