Hanwha

Den fleksible kombinasjonen av kamera, lagringsenheter og programvare, alt fra en leverandør

Hanwha

Hanwha Techwin har ett bredt sortiment av kamera, lagringsenheter og programvare som løser de fleste kunders ønske.
Med sin nye overvåkningssoftware Wisenet WAVE tilbyr Hanwha Techwin (Samsung) et unikt konsept sammen med deres brede utvalg av overvåkningskameraer. Den røde tråden er enkelheten både ved installasjon og for sluttbrukeren.

Wisenet WAVE er en fullverdig VMS plattform som har støtte for et stort utvalg kameraer og andre IP-enheter fra en rekke produsenter. Installasjonen går på noen minutter og kameraene legges inn automatisk. Lisensmodellen er enkel, og oppgraderinger av softwaren er inkludert i lisensen, ingen årlige kostnader

Grensesnittet i softwaren er selvforklarende og intuitivt. Tilgang til kamerasystemet via PC eller mobilappen skjer enkelt med WAVE Sync, som er en skybasert tjeneste. Tilkobling kan skje uten at man behøver å åpne porter i router eller brannmur.

Hanwha tilbyr robuste og pålitelige videoovervåkningsprodukter som er designet for å møte de nåværende og fremtidige behovene til alle typer brukere.  Utstyret er bygget etter standarder som gjenspeiler arven til presisjonsteknikk knyttet til Samsung-merket.

Andre løsninger vi leverer

Sjekk hvilke ulike løsninger vi leverer for å finne det som passer deg best.

shield
GSC - Omnicast

Neste generasjons sikkerhetskonsept. En felles løsning for alt som har elektronisk sikkerhet.

city
Milestone

Verdensledende IP-baserte videobehandlingsløsninger. Et enkelt valg.