Arx

Mulighet for full integrert alarm (FG Grad 3), høy sikkerhet, stor fleksibilitet og er et fremtidsrettet sikkerhetssystem.

ARX

I ARX kan du få et avansert online system med høy sikkerhet sammen med brukervennlige online og offline dørbladlesere, riktig sikkerhet på riktig dør.

ARX Adgangssystem er designet for enkelt å kunne vokse og tilpasse seg endringer i bedriften.  Den moderne IT- strukturen med åpne og standardiserte grensesnitt er godt forberedt for integrering med eksterne systemer, slike som, bookingsystemer, besøkssystemer, foto-id og systemer for grafisk presentasjon.

ARX er basert på en moderne IT- struktur med åpne og standardiserte grensesnitt.
Kommunikasjon mellom alle enheter (server/klient og server/sentralenhet) er basert på Ethernet og sikret som SLL/TLS og sertifikathåndtering for å ivareta sikkerhet i kommunikasjonen. ARX har ett åpent API for integrasjon, dette muliggjør at alle som ønsker kan integrere sine systemer mot ARX adgangskontrollsystem, eksempel på integrasjon kan være HR, Active Directory, Bookingsystemer med mer.

Programvaren i ARX er bygget opp av moduler. Som kunde trenger du aldri installere flere funksjoner enn du behøver. Velg helt enkelt hvilke funksjoner din bedrift har behov for. Dersom bedriften i ettertid vokser og får behov for mer funksjonalitet, er det fullt mulig å komplettere med ønskede funksjoner. 

ARX har ett enkelt brukergrensesnitt på Norsk som gjør det enkelt å administrere ARX adgangskontrollsystem.

Andre løsninger vi leverer

Sjekk hvilke ulike løsninger vi leverer for å finne det som passer deg best.

shield
GSC - Synergis

Neste generasjons sikkerhetskonsept. En felles løsning for alt som har elektronisk sikkerhet.

city
HiSec

Det velfungerende og fullintegrerte sikkerhetssystemet HiSec, vedlikeholdes optimalt av oss.

lock
Aptus

Det optimale systemet for borettslag og sameier. APTUS – for trygt og trivelig bomiljø.