Karriere

Vi er fortløpende interessert å komme i kontakt med dyktige kandidater, som brenner like mye for faget som alle oss andre, ta bare kontakt. Her vil også annonserte stillinger bli lagt ut. Arexa satser på lærlinger og er godkjent opplæringsbedrift innenfor Telekommunikasjon- og låsesmed-faget.

Hvorfor jobbe i Arexa?


I Arexa får du mulighet til å arbeide med og utvikle deg innenfor de mest innovative og fremtidsrettede sikkerhets løsningene på markedet. Du blir en del av et meget kompetent, trivelig og høyteknologisk miljø. Det kan også være mulighet til å bli medeier i selskapet med stor påvirkningskraft.

city

shield

lock

Ledige stillinger


Vi trenger fortløpende dyktige medarbeidere ved alle våre avdelinger

Link til våre utlyste stillinger på Finn.no

 

Vi ønsker fortløpende å komme i kontakt med dyktige fremoverlente kandidater, send oss en uforpliktende åpen søknad i dag og vi kommer snarlig tilbake til deg. Alle henvendelser behandles naturligvis fortrolig. 

Søk her

Oppdragsmengden i våre avdelinger øker hver dag, og vi trenger flere dyktige låsesmeder. Er du "sulten", fremoverlent og har lyst til å være med på en spennende reise sammen med høykompetente kollegaer, send inn din søknad i dag.    

Søk her

 

Vi trenger flere fremtidige sikkerhetsteknikere og kollegaer, der vi er på utkikk etter flere lærlinger, både innenfor Telekommunikasjon- og Låsesmed faget. Send inn en kortfattet søknad om hvorfor du skal bli en av oss, hører fra deg.

Søk her