Arexa 2023: Leverte over 30% vekst med gode resultater

Admin
20. feb 2024 | 2 min read

Arexa 2023: Leverte over 30% vekst med gode resultater

Arexa leverte i 2023 en omsetning på hele 54,3 millioner kroner og med et pent resultat før skatt på 6,3 millioner kroner (11,6%).

Dette resulterte i en organisk vekst på over 30% fra 2022, og en dobling av resultatet fra samme periode. Det var ikke helt etter planen, men utrolig gøy at vi får med lønnsomheten når vi vokser såpass sier en stolt daglig leder Svein H. Dahle. 

Det ble for 2023 lagt opp til et budsjett omtrent på nivå med utfallet av 2022, da selskapet i tillegg til den operasjonelle driften skulle implementere flere internprosjekter, for å blant annet sikre fremtidig vekst. 

Derfor er det meget imponerende at organisasjonen har kvittert ut "det vi sa vi skulle" og samtidig levere "all time high" resultat i en utfordrende og krevende tid sier Dahle.     

Hva er årsaken til den positive resultatutviklingen? Det er et stort og sammensatt spørsmål, der det korte svaret er full lojalitet og eierskap til vår strategi, som hver dag etterleves av våre ekstremt fremoverlente og dyktige lagspillere.   

Hvordan ser det ut fremover for Arexa? Trusselbildet i Norge og verden for øvrig berører oss alle hver dag, og ikke minst sikkerhetsbransjen som vi er en del av. Aldri har vel behovet for våre løsninger vært større enn nå, noe vi klart merker pågang på og tar på det største alvor.

Ordreinngangen- og prosjektreserven er økende, der balansen på god prosjektgjennomføring og optimal service til våre eksisterende kunder er vår førsteprioritet, dette i tråd med vår strategi.

Fremtiden for Arexa ser lys ut, der vi evner å tilpasse oss i takt med omverdenen og markedet for øvrig sier Dahle.    

 

 

Last ned sjekklisten: En dør er ikke bare en dør


 

Andre nyheter du kan lese